De vergadering

Ben je benieuwd wat de vergadering van een VvE inhoudt? Op deze pagina vind je meer informatie over de taken, besluitvorming en het indienen van stukken.

De vergadering van begin tot eind

De vergadering bestaat uit alle eigenaars samen en is het hoogste orgaan van de VvE. Tijdens deze bijeenkomst worden beslissingen genomen over belangrijke zaken, zoals onderhoudscontracten, de hoogte van de VvE bijdrage en het uit te voeren planmatig onderhoud. De VvE komt minimaal één keer per jaar bij elkaar in de Algemene Leden Vergadering (ALV). Hier worden de besluiten genomen die van belang zijn voor de woonomgeving en portemonnee van alle eigenaren. Het is daarom erg belangrijk om bij de ALV aanwezig te zijn. Als je zelf niet aanwezig kunt zijn, dan mag je iemand machtigen. Er kunnen alleen besluiten worden genomen die op de agenda staan. Wil je zelf een punt aandragen voor de agenda? Dan kan dit bij de VvE Coördinator.

Digitale bijeenkomst

Organiseer de ALV via digitale vergadersystemen.

Fysieke bijeenkomst

In het buurthuis om de hoek – of in één van onze vergaderzalen.

Digitaal stemmen

We hebben een eigen module om digitaal stemmen te verzamelen.

Er zijn meerdere manieren om de ALV te organiseren. Wij hebben alles in huis om dit te faciliteren. De keuze die maak je zelf.

Jan Willem Verbeek, VvE Coördinator

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder!