Wij zijn de Alliantie VvE Diensten

Aangenaam kennis te maken! Met ongeveer 50 medewerkers helpen wij meer dan 700 VvE’s op financieel, administratief en technisch vlak. We zorgen voor gestructureerde en goed begeleide vergaderingen, dat de VvE bijdragen betaald worden, geven advies en begeleiding bij groot onderhoud, handelen reparatie aanvragen af én weten alles van duurzaam wonen

Visie en missie

We zijn een betrokken en ervaren VvE beheerder. Met helder advies werken we aan gezonde en duurzame VvE’s. We luisteren goed en zoeken samen naar de juiste oplossing. Onze aanpak is altijd eerlijk en praktisch. We blijven leren en ontwikkelen en delen onze kennis en informatie proactief. Goed VvE beheer doe je samen!

Onze missie: Gezond, duurzaam en helder beheer voor alle VvE’s. 

Alles in huis

Als VvE krijg je een vaste VvE coördinator toegewezen. Dit is een actieve, betrokken, betrouwbare en professionele ‘regelaar’ die het werk uit handen neemt. Daarnaast hebben we een financiële afdeling, eigen klantenservice, 24/7 storingsdienst, technische projectmanagers en een schadespecialist in huis. Met onze modulair opgebouwde beheerpakketten zorgen we samen voor een dienstverlening op maat. Zodat je als eigenaar, bestuurder en/of aandeelhouder geen omkijken hebt naar de gemeenschappelijke delen van het complex.

Betrokken partner

Door ons proactieve contact, onze warme communicatie en onze flexibele dienstverlening zijn we een partner waar je van op aan kunt. We worden blij van wat we doen – en dat merk je. Zo delen we graag onze kennis, steken we de handen uit de mouwen en geven we gevraagd én ongevraagd advies. We bieden kwaliteit en zijn SKG-IKOB gecertificeerd.

Ervaren VvE beheerder

We beheren, adviseren en ondersteunen verschillende soorten en maten VvE’s. Dit doen we al 17 jaar met een berg aan energie. Hierdoor weten we goed waar je als VvE mee te maken hebt en hoe wij je het beste kunnen adviseren. We hebben kennis van vastgoed en lopen graag voorop in marktontwikkelingen. We richten ons op gemengde VvE’s, vanwege onze kennis van de verschillende belangen binnen de VvE.

Transparant, zonder verborgen kosten

Wij zijn een dochteronderneming van woningcorporatie de Alliantie. We werken onafhankelijk en altijd in het belang van de VvE. Via ons moederbedrijf hebben we toegang tot veel kennis over vastgoed en duurzaamheid. En kunnen we gebruik maken van een betrouwbaar netwerk aan leveranciers. Omdat we voor veel VvE’s werken, kunnen we diensten of producten daarnaast groot inkopen, wat zorgt voor een scherpe prijs. We doen wat we beloven – zonder verborgen extra kosten voor kleine handelingen.

Onze Algemene Voorwaarden zijn duidelijk en compleet.

Zorgeloos overstappen naar de Alliantie VvE Diensten

Maak kennis met een deel van ons team!

Liesbeth Dekker

Gedreven directeur – verbinder, spin in het web, samen voor het beste resultaat.

Kim van Wijk

Financiële rots in de branding – Relatiegericht, veel kennis en benaderbaar.

Casper Hootsen

Projectleider processen & bedrijfsvoering – Kritisch denker, verbeteraar en enthousiast.

Amanda Bakker

Secretaresse – Schept orde in chaos, zorgt voor saamhorigheid en is een geboren spin in het web.

Bas van der Perk

Projectmanager Planmatig Onderhoud – Enthousiast, gestructureerd en denkt graag mee.

Mireille Biswane

Doortastende VvE Coördinator – Verbinder, goede communicatie, zet zich 100% in voor klanten.

Wil je onderdeel worden van ons team?

Bekijk dan onze vacatures