Begeleiding groot onderhoud

Als VvE wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op toekomstige onderhoudswerkzaamheden. Dit omdat het kosten en werkzaamheden met zich meebrengt. Naast het opstellen van het Meerjarenonderhoudsplan, begeleiden wij ook de uitvoer van het groot onderhoud. Zodat er bijvoorbeeld genoeg geld voor gespaard wordt en de opdrachten in gang worden gezet. We nemen je graag mee in de werkzaamheden die we opsplitsen in voorbereiding en toezicht.

Voorbereiding van groot onderhoud

Voordat groot onderhoud uitgevoerd kan worden, starten wij onze voorbereiding. Denk aan het inventariseren van de werkzaamheden op basis van het (D)MJOP. Maar ook het opstellen van de technische werkbeschrijving. We vragen op basis daarvan verschillende offertes aan, vergelijken die en zorgen voor de aanbesteding. Zodat er goede partners zijn, passend bij de wensen van de VvE. Door slim in te kopen, is het eerste voordeel al behaald voordat het onderhoud wordt uitgevoerd.

Toezicht op groot onderhoud

Als de opdracht is gegeven, houden wij toezicht op de werkzaamheden en de planning. We zijn het aanspreekpunt voor bewoners, maar ook voor uitvoerders/aannemers en controleren of al het onderhoud volgens afspraak wordt opgeleverd. We zorgen voor de garantie van het onderhoud en regelen de facturatie. Zodat het risico op eventuele nadelen sterk wordt verminderd.

We helpen graag met de begeleiding van groot onderhoud, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. We kopen slim in, en houden streng toezicht op de werkzaamheden.

Rob Kroneman, Project Manager

Wil je meer informatie?

Wij helpen je natuurlijk graag verder!