VvE beheerder

Wat kan een VvE beheerder betekenen voor een VvE, voor welke taken kan een beheerder worden ingeschakeld en waarom is dit handig voor een VvE?

Wat kun je verwachten van een beheerder

Een beheerder is een organisatie (of persoon) die de VvE bijstaat op het gebied van financiën, administratie en onderhoud van het gebouw. Denk daarbij concreet aan: het opstellen van de jaarrekening en begroting, het incasseren van de maandelijkse bijdragen, het organiseren van de VvE vergaderingen, het uit laten voeren van reparatie opdrachten en het laten opstellen van een (duurzaam-) meerjaren onderhoudsplan. Wanneer de VvE een beheerder inschakelt, ontlast dit het bestuur. En neemt zij werk uit handen. Dit scheelt tijd en geeft een gerust gevoel. Daarnaast biedt een beheerder vaak kennis die niet altijd in de VvE aanwezig is. Bijvoorbeeld kennis van duurzaamheid of over financiën.

VvE Diensten

Wij bieden verschillende beheerdiensten aan, zoals het financieel beheer, administratief beheer en het technisch beheer. De meeste VvE’s kiezen voor een totaalpakket aan beheerdiensten, omdat het praktisch is om alle taken en verantwoordelijkheden bij één partij onder te brengen. De afspraken worden vastgelegd in een beheerovereenkomst. Aanvullend kan de VvE additionele diensten afnemen; dit zijn (vaak specialistische) extra werkzaamheden, die buiten de beheerovereenkomst vallen. Ons werkgebied is Amsterdam, Amersfoort, Almere en ’t Gooi.

Een goede beheerder is van vele markten thuis en voor veel VvE’s een onmisbare partner en adviseur.

Jan Willem Verbeek, VvE Coördinator

Ben je benieuwd naar onze diensten?

Neem een kijkje bij onze dienstenpakketten.