Kom werken bij de Alliantie VvE diensten

Mensen helpen, dat is toch het mooiste wat er is? Bij de Alliantie VvE diensten zijn we daar elke dag mee bezig. En dat merk je: we zijn persoonlijk, betrokken en helpen je graag op weg. Kom je bij onze familie? Solliciteer dan op één van de openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. We kunnen niet wachten om je te leren kennen!

Dit zijn wij

Ons doel is om alle vragen van de VvE's te beantwoorden. We willen tenslotte mensen helpen. Dat zorgt ervoor dat we veel verschillende experts in ons team hebben. Maar naast experts, zijn er ook nog heel wat andere functies. En omdat we steeds meer VvE's helpen, hebben we ook steeds meer mensen nodig. Kortom: we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Waarom jij bij ons wilt komen werken

Wij weten het: werk is veel meer dan alleen je takenpakket. Het gaat net zo goed om sfeer, aandacht, waardering en groei. Daarom zetten wij hier graag een flinke stap extra voor. Wij zijn blij met onze mensen, en willen ook dat zij ook blij zijn met ons.

Om je te overtuigen, hebben we zes redenen waarom jij bij ons wil komen werken:

Werk flexibel: vanuit huis of op onze fijne kantoren
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Werk-/privébalans aan te passen aan jouw situatie
Stabiele en duurzame werkgever
Hardwerkende en gemotiveerde collega's
Werk waarmee je het verschil maakt

Overtuigd?

Mooi! We kunnen niet wachten om je sollicitatie binnen te zien komen. Staat je droombaan er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Meer weten over werken bij ons?

Neem gerust contact op!